Her i efteråret skal jeg afsted og “optræde” på to arrangementer, som jeg glæder mig meget til.

Det første er et arrangement for webshopejere, nemlig Shopcamp East, arrangeret af kondom-sælgeren m.m. Morten Vadskær og SEO-manden Lars Bachmann. Jeg skal være på hele dagen onsdag d. 15. september. Undervejs skal jeg holde to oplæg om Adwords, men lur mig om man ikke kan vride et SEO-tip eller to ud af mig undervejs også, hvis Lars Bachmann ikke har tid :). Jeg er ikke den eneste, der er på, og det lader til at blive et knippelgodt arrangement. Læs mere om det på linket ovenfor.

Det andet er det Ib Potter-drevne arrangement Digital Markedsføring 2010, der foregår i Holstebro d. 16. november. Det er langt at rejse fra det nordsjællandske, men jeg tog turen sidste år som deltager, og det var en god idé. Foruden en bred vifte af oplæg relateret til online markedsføring, er der også god mulighed for networking med mange spændende mennesker. Jeg skal tale under overskriften “Online markedsføring – Hvad gør dine konkurrenter?”. Virksomheder har holdt øje med konkurrenterne offline i århundreder, så hvorfor skulle det være anderledes online. Det skal jeg nok finde nogle gode pointer, tips og tricks frem om. Jeg har varslet et relativt højt tempo, for jeg har et væld af ting, jeg gerne vil sige om det emne. Selv hvis man ser bort fra min ringhed, så ser programmet for Digital Markedsføring i år faktisk endnu bedre ud end sidste år. Læs en foreløbig oversigt over programmet her hos Ib Potter.

To gode arrangementer, som jeg er glad og stolt over at få lov til at være en del af. Så hvis nogle af dem er noget for dig, så kom afsted – og giv lige lyd fra dig, så jeg får lejlighed til at hilse på dig.