Efterårs-tour 2010

Her i efteråret skal jeg afsted og “optræde” på to arrangementer, som jeg glæder mig meget til.

Det første er et arrangement for webshopejere, nemlig Shopcamp East, arrangeret af kondom-sælgeren m.m. Morten Vadskær og SEO-manden Lars Bachmann. Jeg skal være på hele dagen onsdag d. 15. september. Undervejs skal jeg holde to oplæg om Adwords, men lur mig om man ikke kan vride et SEO-tip eller to ud af mig undervejs også, hvis Lars Bachmann ikke har tid :). Jeg er ikke den eneste, der er på, og det lader til at blive et knippelgodt arrangement. Læs mere om det på linket ovenfor.

Det andet er det Ib Potter-drevne arrangement Digital Markedsføring 2010, der foregår i Holstebro d. 16. november. Det er langt at rejse fra det nordsjællandske, men jeg tog turen sidste år som deltager, og det var en god idé. Foruden en bred vifte af oplæg relateret til online markedsføring, er der også god mulighed for networking med mange spændende mennesker. Jeg skal tale under overskriften “Online markedsføring – Hvad gør dine konkurrenter?”. Virksomheder har holdt øje med konkurrenterne offline i århundreder, så hvorfor skulle det være anderledes online. Det skal jeg nok finde nogle gode pointer, tips og tricks frem om. Jeg har varslet et relativt højt tempo, for jeg har et væld af ting, jeg gerne vil sige om det emne. Selv hvis man ser bort fra min ringhed, så ser programmet for Digital Markedsføring i år faktisk endnu bedre ud end sidste år. Læs en foreløbig oversigt over programmet her hos Ib Potter.

To gode arrangementer, som jeg er glad og stolt over at få lov til at være en del af. Så hvis nogle af dem er noget for dig, så kom afsted – og giv lige lyd fra dig, så jeg får lejlighed til at hilse på dig.

14 meninger om “Efterårs-tour 2010”

 1. Hej Frank, jeg glæder mig til at opleve dig Live på Shopcamp. Det skal nok blive nogle fantastiske dage. Og lur mig om ikke vi også ses til DM10 i Holstebro? 🙂

 2. God fornøjelse med de arrangementer, hvis du er lige så god live som du er på skrift er der nogen der får sig en god oplevelse.

  Og det er jo gode mennesker du skal samarbejde med, så det kan vist ikke gå helt galt som de ville have sagt i Jylland. 🙂

 3. Vi ses til begge arrangementer Frank!

  Sig til hvis du ligesom sidste år kommer til Holstebro aftenen inden. I så fald synes jeg da vi skal tage ud og drikke en øl sammen igen 🙂

 4. Tak for alle de pæne kommentarer.
  Shopcamp er jo i sagens natur begrænset til webshopejere, men jeg vil klart opfordre jer alle til at tage til DM10 i Holstebro. Det var et rigtigt godt arrangement sidste år, og ser ud til at blive mindst lige så godt et program i år. Og den slags arrangementer bliver kun bedre af muligheden for at mødes med gode folk.

  @Mikael,
  Jeg tager relativt tidligt til Holstebro dagen før, så det er ikke sikkert, at du har lyst til at følges. Men du er i hvert fald velkommen, så det kan vi tales ved om.

  @Mogens,
  Skal du også på Shopcamp? Det var da godt at høre. Du fik ikke nok af det første gang?
  Jeg kommer til Holstebro i god tid igen i år, men Potter har noget arrangement på bedding for oplægsholdere, så jeg har ikke helt styr på min aften. Vi må lige se, om vi kan knibe en enkelt øl ind. 🙂

 5. Held og lykke Frank.
  Jeg har selv lige sidder og læse om det super spændende arrangement i Holstebro – Lur mig om ikke vi ses deroppe

 6. Det glæder mig, at jeg tilsyneladende kommer til at se så mange af mine læsere på Digital Markedsføring i år. Skynd jer at tilmelde jer. Jeg har hørt på vandrørene, at det går rigtig godt med antallet af tilmeldte på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *