Her kan jeg mødes i efteråret 2011

Fra tid til anden sker det, at jeg kommer ud i den store verden og deltager i forskellige former for arrangementer, seminarer osv., hvor du kan komme til at opleve mig optræde live, mens jeg kloger mig på SEO, Adwords m.m.

Her i efteråret er der et par stykker af slagsen, som jeg varmt kan anbefale. Ikke kun pga. min egen tilstedeværelse, men også fordi jeg deler scene med nogle ganske gode folk, som du sikkert kan lære meget af – uanset hvem du måtte være.

Shopcamp

Først kommer min deltagelse i Shopcamp, som bliver arrangeret af Lars Bachmann og Morten Vadskær. Det er et to-dages arrangement, der løber af stablen d. 8. og 9. september i Vejle.

Min primære rolle i Shopcamp er at lære fra mig vedrørende Adwords. Jeg får lov til at holde to oplæg med forskelligt niveau, men derudover vil jeg være til stede til 1-til-1 eller 1-til-få sparring. Sidste gang på Shopcamp var der f.eks. en deltager, der nåede at få gennemgået hele sin Adwords-konto med konkrete anbefalinger i sådan en omgang en-til-en snak.

Digital Markedsføring 2011

Igen i år har jeg det privilegie at skulle tale på Digital Markedsføring 2011. Det foregår i Holstebro d. 15. november. Kender du ikke til Digital Markedsføring, så læs mere om årets program her hos Potter. I år er programmet, set med mine øjne, det bedste hidtil, og der er guf både til begyndere og mere garvede onlinefolk.

Selv får jeg glæden af at folde mig ud angående søgeordsanalyse. Og ikke bare på “Lav en brainstorm og tjek med Google Keywords Tool”-niveauet, men med endnu flere elementer mere rettet mod øvede onlinefolk, der gerne vil have inspiration til at blive endnu bedre til at finde de søgeord, som kunderne bruger. Jeg får sneget noget Excel-brug ind sammen med en stribe andre tiltag, som forhåbentlig vil være nye for dig. (Noget af det bliver måske delt her på bloggen efterfølgende, men jeg lover ingenting – kun at den får hele armen d. 15. november i Holstebro for dem, der dukker op).

Andet

Herudover brygger jeg selv på endnu et arrangement med offentlig adgang, men det er fortsat i støbeskeen, så det kommer der mere om, hvis det bliver til noget.

Jeg kommer også til at dukke op på Iværk & Vækst/Aminotastic i Forum, København d. 10. september. Men her har jeg ikke tænkt mig at sige ret meget om SEO/Adwords. Her står den på afslapning og trykken hånd på gode folk, som jeg i mange tilfælde kun har mødt online før. Dukker du op til Iværk & Vækst eller Aminotastic, så giv lige en besked, så vi kan få hilst.

Har du lyst til at opleve mig under andre former end ved de ovennævnte arrangementer, så sig til. Jeg stiller gerne op til forskellige former for kurser, workshops, seminarer og undervisning. Og hvis du allerede nu ved, at du dukker op til nogle af de nævnte arrangementer, så giv lige lyd fra dig i kommentarerne. Vi ses derude!

6 meninger om “Her kan jeg mødes i efteråret 2011”

 1. @Jesper og Nikolaj,
  Kom over og hils på, hvis I spotter en, der ligner mig 🙂

  @Lars Bo,
  Ja, jeg synes, at DM11-programmet er helt forrygende med ganske mange muligheder for at høre noget lidt mere avanceret. Potter efterspurgte en større spredning på indlæggene, og det har han da vist fået. 🙂

 2. @Christian,
  Det har jeg alligevel ikke hørt om folk, der har gjort før. 🙂
  Men vi ses i Holstebro så – selv skal jeg lige have truffet beslutning om, hvem jeg skal høre i de to omgange, hvor jeg ikke selv er på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *