Google Translate – nu med søgninger

Her til aften har jeg netop konstateret endnu en nyudvikling hos Google.

Jeg søgte på nogle sætninger og blev i bunden af den første side søgeresultater mødt af muligheden for at “Se oversatte engelske resultater for”. Altså, hvis man ikke var tilfreds med den danske top-10 kunne man klikke videre til oversatte engelske resultater.

Nysgerrig er jeg jo, så jeg klikkede fluks videre og konstaterede, at det er blevet sat et pænt lille søgeinterface op i Google Translate, hvor man kan indtaste søgeord på sit eget sprog, få dem oversat til et af de sprog, der dækkes af Translate og få vist søgeresultaterne for denne oversættelse på det valgte fremmedsprog. Som kronen på værket bliver top-10 resultaterne også oversat tilbage til dansk, så man har mulighed for at læse dem.

Se selv, hvordan søgningen på “franske vine” så ud, da jeg klikkede videre.

Meget fikst. Om det er brugbart, ved jeg ikke helt endnu, men i hvert fald meget interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *