Frank Hellerup Madsen, selvstændig SEO-mand

Jeg havde nogle overvejelser, smagte lidt på overskriften og nåede igennem flere forskellige overskrifter. “Frank Hellerup Madsen, SEO-konsulent” eller måske “professionel seo-rådgiver”. “Selvstændig på fuld tid udi online markedsføring”. Alle gode bud, for det, som indlægget handler om.

For kære læser, du har jo nok gennemskuet det nu. Jeg springer ud i det som selvstændig på fuld tid i SEO-branchen.

Jeg har brændt for at arbejde mere med online markedsføring og SEO i den seneste tid. Da det hele så pludselig udviklede sig sådan, at jeg fik chancen for at gå selvstændig, måtte jeg tage den. Det er så sket nu.

En sådan omvæltning giver grobund for en masse spørgsmål, og nedenfor har jeg stillet mig selv nogle spørgsmål og besvaret dem efter bedste evne. Har du flere spørgsmål, så skyd bare løs i kommentarerne eller på mail frank@synligesider.dk, hvis du ikke vil dele dem med verden.

Hvad betyder det for bloggen?

Den Synlige Mand skifter ikke karakter. Den bliver ikke forvandlet til en firmablog, og indholdet kommer ikke til ændres til en reklamesøjle for mine ydelser.

Du kommer fremover til at trækkes med at se på en fast side mere yderst til højre foroven, der hedder SEO Konsulent, hvor jeg skriver et par ord om mine ydelser. Men det bliver i store træk også den væsentligste ændring fremadrettet. Bloggen skal stadigvæk være en ressource, hvor jeg deler ud af erfaringer, opdaterer på nyheder og generelt blogger om online synlighed og SEO.

Hvorvidt bloggen kommer til at lide under, at jeg får travlt, kommer tiden til at vise. Andre SEO-folk har afgjort fået mindre aktive blogs efter de er gået selvstændig, så jeg tør ikke helt udelukke, at det samme kan ske her. Men jeg vil gøre mit bedste for at holde et fornuftigt aktivitetsniveau herinde. Og et fuldtidsarbejde som SEO-konsulent bør også give rigeligt med input til at holde bloggen kørende længe endnu.

Hvad betyder det for mig?

Ja, det betyder en hel masse for mig personligt. Det har i mange år været min drøm at være selvstændig, og nu bød lejligheden sig. Jeg er allerede i gang med en stribe opgaver for forskellige kunder, men nu ved jeg, at det bliver et fuldtidsprojekt fremover, hvor det hidtil har været et deltidsprojekt ved siden af en karriere som økonom.

Hvor skal jeg så reklamere for mig selv?

Ja, som nævnt ovenfor er tanken ikke, at det bliver her på bloggen, at jeg skal præsentere mine produkter. I stedet har jeg købt mig et domæne mere og vil fremover præsentere min SEO-virksomhed og mine SEO-produkter på SynligeSider.dk. Selvfølgelig skal Den Synlige Mand arbejde med Synlige Sider 🙂

33 meninger om “Frank Hellerup Madsen, selvstændig SEO-mand”

 1. Hej Frank

  Stort tillykke, også her på bloggen. Det er en spændende tid du går i møde. Realistisk set tror jeg bloggen BLIVER presset. Men ingen stress, vi venter gerne en måned for et godt indlæg 🙂

  God vind med forretningen,
  Hilsen Jacob

 2. Klog beslutning! Jeg er jo lidt i samme båd som du var, hvor jeg er selvstændig deltids, da jeg er studerende..

  Du skal helt sikkert nok få stor succes.
  Et godt råd med på vejen, som jeg allerede har nydt godt af er, at få et samarbejde med områdets erhvervs/udviklingsforeninger/råd, da de ofte har gode kontakter i erhvervslivet.

  Held og lykke 🙂

 3. Stort tillykke. Glad for at du ikke vil lade det ud over bloggen – men lad os nu se hvad du får tid til 😉

  Synes det er stort at du tager springet, men du står jeg bestemt ikke på bar bund 😉

  Potter

 4. Hej Frank
  Kæmpe tillykke med den store beslutning og velkommen i klubben blandt de selvstændige 🙂

  Jeg glæder mig til at høre mere om dine erfaringer her på bloggen.

  Held og lykke med SynligeSider.dk

 5. Sådan Frank! Bliver spændende at se hvad du kan drive det til.
  Umiddelbart lyder det til at du vil arbejde som konsulent, du har ikke egne projekter som du vil arbejde med i din nye virksomhed? 🙂

  God vind fremover!

 6. Endnu en gang tillykke samt held og lykke herfra!
  Godt at du fortæller tingene som de er og ikke prøver at pakke dem ind – hellere handle med en ærlig og dygtig “SEO-konsulent” end en “SEO-ekspert” der bryster sig af 10 års erfaring, men nærmest kun har læst en wikipedia-artikel om SEO…

  / Emil

 7. Fedt at høre Frank.. Det varmer mit hjerte at læse du springer ud i det nu. Og du gør det efter min mening på den helt rigtige måde – du har ventet til at situationen var optimal og har i tiden op til fået oparbejdet kompetencerne.
  Det skal nok gå dig godt herude i de selvstændiges sky.

  Mit gæt er også at det vil komme til at gå ud over aktiviten her på bloggen af forskellige grunde. Tiden vil vise om det holder stik 🙂

 8. Jeg vil da også sige tillykke Frank. Du må have alt mulig held og lykke med det.
  Håber ikke det går alt for meget ud over din fremragende blog, men bare et super indlæg engang imellem så er jeg tilfreds 🙂

 9. Kanont! Stort tillykke med beslutningen. Du har kun godt at bidrage med til branchen, så jeg er overbevist om, at du vil klare dig godt. Under alle omstændigheder skal der lyde et held og lykke. 🙂

 10. Hej folkens,
  Mange tak for kommentarer og lykønskninger.

  Nogle hurtige svar på et par af de spørgsmål, der er dukket op:

  @Lars Bo,
  forskellige småprojekter har jeg altid. Men ikke noget, der kan måle sig med mit selvstændig-projekt.

  @Mogens,
  Jeg ved ikke helt, hvor meget mit firma kommer til at fylde på bloggen her. Tanken er, at det bliver minimalt, så jeg skal lige finde et passende andet sted at skrive evt. indlæg om livet som selvstændig. 🙂

  @en hel flok,
  Hvis det går alt for meget ud over tiden til bloggen, begynder jeg bare at udgive mine kladder. Så hvis sproget pludselig slår over i stikordsform, vil jeg hårdnakket påstå, at jeg blot er skiftet over til et ‘dogme’-tema herinde 🙂

 11. Hej Frank! Tillykke med springet også herfra.
  Til Potter-dagene i Holstebro lød det til, at du aldrig helt kunne slippe økonom-jobbet, da det interesserede dig alt for meget. Betyder det, at du nu bliver fuldtids-SEO, men fritids-økonom? 🙂

 12. Endelig en ny seo’er som ikke bare har læst en enkelt bog og tror at han nu er seo-ekspert og kan bygge et par links her og der… 🙂

  Jeg er ikke i tvivl om at med den ildhu du hele tiden har lagt for dagen nå det handler om seo skal det nok gå dig godt, og du skal nok få rigeligt at lave.

  Tusind gange tillykke herfra, vi andre lever nok med at bloggen opdateres lidt sjældnere!

 13. @alle nye hilsner,
  Tak for det. Det luner at læse positive beskeder fra jer.

  @Christian,
  Jeg må bare sørge for at gøre min forretning så stor, at jeg kan være deltids-controller for mig selv 🙂
  Mere seriøst var det da en gevaldig overvejelse, netop fordi jeg også synes, at det er fedt at arbejde som økonom.

  @Morten,
  Jeg glæder mig også til det fortsatte samarbejde og er sikker på, at der nok skal komme noget godt ud af det.

  @Janno,
  Ja, jeg har jo skrevet en anmeldelse herinde, som bevidner, at jeg har læst mindst TO bøger! 😉

 14. Hej Frank!

  Super godt gået – jeg håber virkelig du får succes (hvordan den så skal måles) med dit liv som selvstændig google-tuner!

  Med venlig hilsen
  Casper Schneider

 15. Stort tillykke med din beslutning Frank. Jeg er sikker på, at vinden blæser i din retning. Du har masser af erfaring og er myreflittig! OG – der er mange, der er interesserede i at købe det, som du kan!

  Men ja, ked af at sige det; men du vil få mindre tid til at “blogge for sjov”. For nu skal der faktureres timer, så du kan få smør på brødet. Kunderne kommer altid først! Så som økonom må du lynhurtigt regne på din faktureringsgrad hen over det næste halve år. 😉

  Jeg ønsker dig al mulig held og lykke!

 16. Hej Casper, Anette og Sven,
  Tak for hilsnerne fra jer også.
  Jeg er kommet forrygende fra start som selvstændig, så jeg håber da, at det er de første skridt på vejen mod en succes.

  Og nu er det jo ikke kun “for sjov”, at jeg blogger. Det her er også et sted, hvor jeg kan demonstrere, at jeg ved en smule om det her SEO. Så der er også firmafaglige årsager til at holde godt gang i min blog. 🙂

  Men jo, begrebet faktureringsgrad har aldrig fyldt ret meget i mit liv før nu. 🙂

 17. Tillykke med titlen som selvstændig..:)

  Jeg er sikker på du bliver glad for den frihed det giver, selvom det i starten måske kan virke som et noget hårdt og tidskrævende arbejde.

  At arbejde med sin hobby til hverdag, er jo også en drøm for de fleste.

 18. Hej Frank

  Kæmpe tilykke fra mig. Fedt at se en person som virker så sympatisk og meget aktivt hjælpende på Amino springe fuldtid ud som selvstændig. Der er helt sikkert brug for folk som dig som brænder for det de laver, og samtidig ikke er bange for at hjælpe andre undervejs – det kommer i sidste ende 10-fold tilbage 🙂

  Mvh.
  Lars

 19. Tak for det Lars & René,

  Det er virkelig fedt at have fået muligheden for at springe ud i det – og indtil videre er jeg i hvert fald kommet flyvende fra start, hvad angår henvendelser.

 20. Hej Peter,
  Jeg har haft rygende travlt og lært en hel del om at være købmand og drive forretning. Noget på den hårde måde og noget på den gode måde.
  Og så har bloggen ikke skiftet karakter til reklamesøjle, men til gengæld har den lidt meget under mit arbejdspres og ligger lidt for stille i perioder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *